Privacyverklaring

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Als lid van Yogastudio Breda ben je akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Yogastudio Breda en de privacyverklaring van SportBit manager. Kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Let daarbij op de publicatiedatum. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Privacyverklaring Yogastudio Breda

 

Deze privacyverklaring is op 1 mei 2018 voor het laatst gewijzigd.

 

Je privacy is voor Yogastudio Breda van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. Voor de verwerking van onze ledenadministratie maken wij gebruik van de online dienst SportBit manager.

 

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de online dienst SportBit manager allemaal doen met

informatie die we over jou te weten komen.

 

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Yogastudio Breda.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

 

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Toegang portaal

Met ons portaal krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de online dienst. Wij houden bij wat je gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is.

 

 

Een abonnement afsluiten

Je kunt bij onze online dienst SportBit manager een betaald abonnement afsluiten. Hierbij gebruiken wij je persoonsgegevens om de betaling af te handelen.

 

Hiervoor gebruiken wij je factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres en naw-gegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Nieuwsbrief

 

 

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

 

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven. Via het portaal kun je dit ook doorgeven.

Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

 

Aankopen lessen

Sommige dingen bij SportBit manager werken met credits, die je vooraf moet kopen. Hierbij gebruiken wij je persoonsgegevens om de aankoop af te handelen en om de credits te registreren.

 

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, naw-gegevens, telefoonnummer, betalingsgegevens en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze online dienst moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

 

Hiervoor gebruiken wij je nickname, naw-gegevens, telefoonnummer, profielfoto, e-mailadres, geboortedatum, factuuradres, betalingsgegevens en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten.

Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat je het account hebt opgeheven.

 

Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de online dienst. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

 

Andere partijen

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de online dienst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

 

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen.

 

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed

beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze online dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons

opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

• het laten corrigeren van fouten

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

• intrekken van toestemming

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Yogastudio Breda

Ginnekenweg 189

4835 NA  Breda

info@yogastudiobreda.nl

0618032564